Sponzorji
Slike
Napovednik
Kontakt
Jože Kastelic
e-pošta:
jose.kastelic@gmail.com

Na sončno nedeljsko jutro smo se člani DTP Trebnje zbrali pred Mercator centrom Trebnje in se odpeljali proti Slivnem in Geoss-u, kjer smo nameravali preživeti naš letošnji piknik.

Na lepo urejenem piknik prostoru v gozdu, le nekaj metrov stran od pustolovskega parka, je kmalu prav lepo zadišalo po čevapčičih in drugih dobrotah z žara. Med prijetnim druženjem in veselim pogovorom smo poskrbeli za polnjenje zaloge energije, ki smo jo že kmalu porabljali na različno zahtevnih progah v parku. Zelena in modra sta bili ravno pravšnji za ogrevanje mišic in še nizko nad tlemi, oz. priprava za rdečo, ki je potekala v vrtoglavih višinah od 5 pa do 10 metrov nad tlemi in je adrenalin že dobro tekel po žilah. Nihče od nas ni pozabil na navodila inštruktorja in smo pridno prepenjali varovala in preverjali, če so se pravilno zapela. Nekatere vaje so bile lahke in si se samo usedel ter se peljal, pa hoja po različnih vrveh, brveh, žicah, do težjih raznoraznih gugalnic. Vendar pa je bilo to še prava igračka v primerjavi z oranžno progo, za katero so se odločili le najpogumnejši in vzdržljivejši, ostali pa smo jih spodbujali in uživali v njihovih akrobacijah. Po napornih preizkušnjah se je prav prilegla hrana in počitek, dan pa je minil kot bi mignil in že je bil tu večer. Sledilo je še pospravljanje in poslavljanje ter dogovarjanje za tekaški teden na Pagu, kjer se bomo pripravljali na jesenski del Dolenjskega pokala, Ljubljanski maraton in Izolski tek.

Skupaj smo preživeli še en čudovit dan, v katerem smo prijetno združili s koristnim, saj smo si prav temeljito raztegnili in okrepili mišice, ki smo jih čutili še nekaj dni.

Comments are closed.